Weekend is coming up!

Igår var jag och fick mina fransar förlängda! Vaknade liksom sminkad och klar imorse, göttans! Blir smidigt i Thailand när det knappast lär fungera att stå och dutta med mascara.. 

Mycket häng vid musikhjälpens bur här i Uppsala annars! Verkligen mysigt att vara där på kvällarna och mysa bara :) 


Har tagit helg redan idag också! Eller ja, nästan i alla fall. Ska in på jobbet imorgon och kolla in ett visst luciatåg som våra kära nyanställda styr ;) Men efter det åker jag mot Ludvika och julmyser lite i helgen. Nån som är ledig på fredag och vill hänga lite på dan?

Käka julbord på lördag ska ju knappast bli tråkigt! Även om det inte blir en enda knäck, lussebulle, pepparkaka eller det minsta lilla julmust i jul ska jag ändå äta skinkmacka 😍😍 Smörgåsar generellt är jag jävligt sugen på så det ska bli riktigt fint! 

Här kommer en formbild från i söndags också. Vikten är på väg neråt och vid årsskiftet börjar den officiella dieten, lite har vi smygstartat men då blir det liksom på riktigt! 😬 på lördag är det faktiskt bara 15 veckor kvar så jag får passa på att njuta och vila upp mig ordentligt under semestern! Daniela Krooks
2014-12-12 @ 19:59:29
URL: http://krooks.blogg.se/

men SNYGG!! *hjärtögon-emoji* dedär kommer gå huuur bra som helst :D

Svar: Tack goding! :)
Matilda Wistrand
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0