Luciapokalen och julbak!

Började dagen men frukost i form av pannkakor. Älskar när man har en frukost på kostschemat som man kan variera! Fredagsfrukosten blev gröt, banan och kanel och en äggröra och idag alltså pannkakor på precis sama ingredienser 😋 

Efter frukost åkte vi ut till Björklinge för lite julbak med Viktors föräldrar och systrar. En himla massa pepparkakor blev det och också lussekatter. Mycket bakande men såklart inget ätande för min del, gick förvånansvärt bra med tanke på hur mycket jag älskar pepparkakor! 

Passade på att titta på bodyfitnesstjejerna på Luciapokalen under baket också, grymt vad dom har kämpat! 

Nu har jag parkerat mig hemma i soffan och ska spendera ett par timmar framför  bikinifitnesstjejerna, riktigt inspirerande och man blir själv så himla pepp att tävla! Slänger in en bild på gårdagens cheatmeal, kanske inte ser mycket ut för världen men jävlar vad gott!! Hemgjorda vegetariska vårrullar och fried rice :) Fortfarande skonad med väldigt lite cravings, mer att man saknar att kunna småäta men det är ingenting speciellt som jag är sådär riktigt sugen på! Skönt, hoppas att det håller i sig!! 


Lätt markträning idag!

Halsen börjar kännas bättre så idag blev det ett helt okej pass på gymet, bland annat några lätta och kontrollerade marklyft med fokus på teknik :) 
PTorsk, bio och julpynt

Har precis ätit dagens sista mål i form av torsk, broccoli, paprika och grönsallad! Himla smarrigt! Lime, chilli och ingefära på lilla torsken :) 


Även rivit av en bio ikväll, Mockingjay. Hur smart att boka klockan 18?! Kommer hem och klockan är typ halv nio, angenämt säger jag. 
Mycket rymligt längst bak i salongen också! 
Självklart med Bibbi och Vickis, det är numer tradition :) 

Idag fick jag lov att låta Viktor plocka fram julpyntet. Det är mot ALLA mina principer att börja innan första advent men eftersom vi åker till Thailand den 16 dec och han är så ivrig fick det väl gå... 
RSS 2.0