Ludvikahelg :)

Helgen spenderas i Ludvika, lite födelsedagsfirande står på schemat! 

Blir lite pysslande när alla matlådor och mellanmål ska med för hela helgen. Nemas problemas när man är planeringsguden 👍 
Jobbade halvdag idag så hann med ett rygg- och bicepspass innan vi åkte också :) 
150 dagar kvar..

Japp, idag är det 150 dagar kvar till min beräknade debut i bikinifitness. Må kanske låta mycket för många av er, låter som en väldigt kort tid om ni frågar mig. Man börjar liksom inse vad man har gett sig in på och att dietstarten närmar sig, 8-10 veckor bort beroende på vad min fantastiska coach Sara säger. 

Bara att köra hårt, ta vara på tiden och njuta av resan!! Tjena onsdag!

Precis klar med dagens eftermiddagspass i form av ben med fokus på baksida! Pigg och stark i kroppen, riktigt skönt :) som vanligt körde jag ett morgonpass innan jobbet idag med en himla masa utfallssteg och knäböj. 

Veckans cheatmeal rev jag av redan i dag i form av lunch ute med en kär gammal väl och föredetta kollega. Jag har i princip inga cravings alls och har därmed inget behov av att svulla typ fredag eller lördag kväll med påföljd att jag mår dåligt. Känns mer värt för mig att ta fuskmålen sånna här gånger! Mådde finfint efter dagens fisk och potatis ;) det bästa var nog ändå att få äta bröd och smör 😍 

Svängde förbi Ica och skulle "bara" köpa bananer. Visst.  Blev påfyllning av lite smått och gott! Vi kommer att åka till Ludvika i helgen så kräver lite planering av matlådor och mellanmål :) 

slänger in en formbild från gårdagens axel- och tricepspass också! RSS 2.0