Hellooooioiu!

Dagarna rullar på, träning, mat och jobb! Träningen är skitkul verkligen och det går verkligen framåt :) haft riktigt bra träningspass den här och förra veckan! 
Maten går sisådär, kanske inte är helt enligt kostschemat.. 

Nu ska jag snofsa till mig lite och gå ut och käka med brudarna som jag pluggat med! :) 

Pollenchock och tävlingstankar

Jag har aldrig någonsinn kännt av pollen. Förrän nu. FY HELVETE vad det kliar i mina ögon, vill klösa ut som, klia med mina lösnaglar på ögongloben typ. Håller på och blir tokig, och sen ser man inte heller helt vettig ut med ögon som är lite svullna för att jag inte kan låta bli att klia och som dessutom är rödsprängda. Japp, så vid 26 års ålder har jag blivit pollenallergiker. Skönt liksom! 
 
Idag myser jag mest runt hemma och tvättar (ÄLSKAR att tvätta!), städar, pysslar och har lite müsli i ugnen. Blir ett pass på gymet senare idag med Viktor och sen en lugn kväll hemma bara. 
 
Angående framtida tävlingar så snurrar det en miljon olika tankar och jag har inte bestämt mig än. Jag och Sara har kommit fram till att om det blir fler tävlingar så kommer det vara först om ett år. Ska jag gå upp på scenen så vill jag visa upp en bättre fysik, främst ben och rumpa, och då vill jag ha tid på mig att göra nånting riktigt bra! Det finns en lust att tävla igen, det tror jag alla som har stått på scenen förstår. Det är en enorm upplevelse och ger en sån kick att man självklart vill känna den känslan igen. Samtidigt så hade jag en lång väg dit och hade det under dieten riktigt tungt. Man hör om folk som har haft 3-4 "dåliga" dietdagar under 15 veckor (dagar då allting känns väldigt tungt, kroppen är slut, kraften och enrgin och slut och man vill bara dra täcker över huvudet), jag hade snararde 3-4 sånna dagar varje vecka.
Dom som blev lidande är såklart familj och vänner som jag i princip inte träffade under mina 13 veckors diet. Det fanns inte tid eller ork att vara social med tre träningspass om dagen, foodprep, svintidiga mornar, poseringsträning, heltidsjobb och alla andra dagliga sysslor. Så jag vacklar kan man säga. Jag gillar friheten att inte alltid vara bunden till mina matlådor, att kunna åka på möten med jobbet utan att behöva ha pärmar, ritingar och sen två matlådor med kyckling i handväskan som ska fram rätt som det är. Att träna hårt och mycket det kommer jag att göra med eller utan tävlingssatsning, det är det i alla fall ingen tvekan om! 
Fortsättning följer  alltså :) 
 
 

Äntligen fredag!

God morgon vänner! 
Äntligen är det fredag igen, allt känns liksom inte lättare då :) 
Inga större planer i helgen, hoppas på att det ska sluta blåsa lite så att det kan bli premiär på racern. Annars bara träning och mat och mys! 

Härligt ryggpass igår med älskling som känns idag, riktigt bra benpass i onsdags som känns ännu mer idag!!
Man känner att styrkan är tillbaka i kroppen och det är så himla kul att träna då :) 

Kroppen är i största laget, känner mig inte helt bekväm och har lagt på mig ett gäng kilo efter tävlingen. Jag var inte helt pepp på att gå tillbaka till kostschema visade det sig så det har blivit mycket mat som inte är helt enligt schemat. Portionerna börjar i alla fall landa och jag äter inte varje mål mat som att det vore mitt sista (kvarleva från cheatmealsen tror jag, där åt man typ tills magen stod i fyra hörn). MEN det är så enormt härligt underbart att äta middag med Viktor, att kunna gå ut och äta lunch med kollegor, att kunna äta middag med kompisar utan att ha matlåda med sig, att kunna äta godis på lördagkvällar och att kunna ta en fika på stan! 😊 Saknar inte heller att poseringsträna och träna tre pass om dagen kan jag säga... 


Ha en fin fredag och en riktigt bra helg! 


RSS 2.0