Det här med att äta efter tävlingen..

Alltså första dagarna efter tävlingen gick rätt bra med maten. Eftersom man varit på diet så länge så fick jag inte i mig så stora portioner och blev att må dåligt rätt snabbt när jag mosade i mig. 
Nu därermot finns det inget stopp i kroppen, kan ät enorma mängder innan jag får hejd på mig själv. Kan lugnt säga att alla kilon jag har dietat bort sitter på kroppen igen! Hade bestämt innan att jag skulle få en vecka efter tävlingen att äta utan samvete och att äta allt jag har saknat och det har jag defintivt gjort. Problemet är att det nu har gått en och en halv vecka och jag mosar i mig i samma tempo! Hopplöst alltså... Massor med godis, mat och bröd i helgen.
Jaja, ska försöka landa i något lite mer lagom den här veckan i alla fall. Är väldigt länge sedan jag inte åt efter kostschema senast, ja nästan två år sedan när jag tänker efter så inte konstigt att skallen och kroppen ballar ur lite när det helt plötsligt är fritt fram!
 
Har i alla fall haft en superbra påsk hemma i ludvika! Bara myst, träffat kompisar, familj, kusinbarn, bebismys och en himla massa träning! Alltså det är såå himla kul, skönt, härligt och motiverande att träna med energi i kroppen!! 
På fredag åker jag och Viktor till Ludvika igen för att vara med på ett dop. Jag har fått den fantastiska äran att få vara fadder åt gullungen, tack återigen för det Kine :) 
 
 
Anonym
2015-04-07 @ 21:36:46

Det finns ju ingen bättre förebild i hela världen!! Hannah kommer att få den mest fantastiska människan som går i ett par Nikeisar att se upp till;) tycker den prestation du lyckas med de senaste åren visar det ganska tydligt! Längtar tills vi ses i helgen igen!

Svar: Åh tack! <3 :)
Matilda Wistrand

sabina
2015-04-08 @ 10:23:07
URL: http://sabinaass.blogspot.com

aaaah vad härligt det låter! Ser så framemot att få släppa lite fokus och äta det man saknat och inte behöva väga upp allt eller kolla på klockan när nästa mål får intas, och även att få gå upp ett par kilon! :) Du ser ju fantastisk ut, bara strålar! :)

Svar: Haha ja det är himla härligt! Tack 😊
Matilda Wistrand
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0