Så mycket kärlek!

Hallå vänner! 
Ligger på soffan hemma i Uppsala efter ännu en helg i Ludvika. Åkte i fredags efter jobbet och käkade god mat och drack ett glas vin när vi kom fram till mamma och per! 

På lördagen var det dags för dop där jag fått sen stora äran att vara fadder :) Smörgåstårta och fika efteråt vilket gick sådär för min del. Har vissa problem med att behärska mig nu när man "får" äta. Man är så himla ovan med det så eventuell att det blev nån kanelbulle för mycket... Efter dopet var det raska steg hem och fixa kvällens middag! Hela gänget kom och grattade Viktor som fyller 25 i veckan. Grillpremiär, massa goda röror och foccachia :) 


En löprunda fick avsluta lördagen. 40 minuters löpning följt av 10 backintervaller. Så skönt efter att ha ätit konstant hela lördagen! 

Idag hjälpte vi till att röja lite sly innan vi for tillbaka till Uppsala vid lunch. Storhandling, basket, foodprep, promenad och smarrig middag med älskling <3 

Redo för ny vecka med träning, mat och massa mys! Jag har så otroligt mycket mer känslor sen dieten är över. Liksom att alla känslor är starkare och som att man har kommit ut ur en dimma! När jag är glad är jag så mycket gladare, kan få riktiga känslosvallvågor som sköljer över mig när jag tittar på min fantastiska sambo! Skönt är det i alla fall att slippa den där avtrubbade dietkänslan :) 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0