Diettankar kring det mentala

Lördag, soffläge och 28 dagar kvar. Inte mycket mer än så. Noll energi i kroppen men en skalle som är full av motivation! 

Den här veckan har tankarna varit mycket mer samarbetsvänliga. Förra veckan tänkte jag mycket kring om jag ville/skulle/var redo för tävlingen, tvekade helt enkelt. Sen träffade jag Sara och fick ett kvitto på att formen är där den ska vara, då var det som att nånting lättade liksom. Den här veckan har jag haft alla tankar med mig och inte tvekat en sekund på att jag vill, kan och ska göra det här! Så otroligt mycket lättare att motivera sig själv att köra hårt på alla träningspass och äta strikt varje dag när man inte tvekar!


Dagens morgonform 


Sju dagars skillnad på bilden nedan! Så viktig att ta bilder för man ser liksom inte riktigt skillnaden från dag till dag när man varje dag granskar sig själv i spegeln nån gång för mycket... 

Ha en fin kväll, själv ska jag ta det väldigt lugnt :) 


29 dagar av krigande to go!

Var så ofantligt trött imorse när jag vaknade, dels för att de blev en timme senare igår kväll än vanligt men också för att kroppen nog känner av dom 11 passen som hittills avverkats denna vecka. Vore konstigt annars.


Morgoncardion var längre än vanligt idag. 60 minuter kan vissa dagar rivas av utan konstigheter och vissa dagar är det så enormt långa och tunga minuter. Har en sån där ”dimmig” känsla i huvudet idag som är ganska vanligt förekommande på diet, har dock varit klarare i skallen hela veckan vilket varit skönt. Ändå vid ganska gott humör så det är ju bra i alla fall!

 

Ska på nått vis lyckas ta mig igenom även denna arbetsdag följt av ett benpass i eftermiddag och 45 minuters cardio efter det. Kan inte säga att det är speciellt kul att träna längre, man gör det liksom bara. Går dit, gör alla set och reps man ska men mer än så är det inte! Längtar tills man har lite mer energi i kroppen och kan gå till gymet med den där grymma känslan av att man gör nånting som man älskar, när man verkligen kan pressa på lite :)

 

Viktor är bortrest tills måndag så ska vara ensam hela helgen, kroppen ska få sova precis hur länge den vill både på lördag och söndag och på söndag ska den dessutom få vila HELA dagen från träning. Hallelulja. Och jag SKA hålla kosten exemplariskt i helgen, har en tendens att komma på andra tankar när jag är ensam. Lite ”det-som-ingen-ser-att-jag-äter-har-jag-inte-ätit-syndrom”, ganska opraktiskt med 4 veckor till tävling faktiskt. 

Lite nytt från svensktkosttillskott.se som jag fick hem här om dagen :) 

Eftersom jag troligtvis tappat bort mina wristwraps på gymet nångång senaste veckorna (tackar dieten för det...) så fick det bli ett par nya!   

31 dagar!

Denna dagens pass lär knappast gå till historien som några av mina bästa. Morgonpasset flöt på bra, körde rygg och biceps på eftermiddagen med måttligt driv och sen KRIGADE jag mig igenom 45 minuter cardio efter passet. 
Jaja, passen är gjorda och det är ändå det viktigaste! 

Imorrn väntar reefeedmeal, ska med mina fantastiska vänner Bibbi och Ärtan på Kodjos show som jag fick av dom i födelsedagspresent och såklart ska vi käka tillsammans innan :) Åt mitt reefeedmeal på torsdagen förra veckan också och det fungerade bra, som sagt inte lika lätt att det flyter ut och blir en hel reefeedkväll. Oklart som kommer att serveras men ungefär vad som helst skulle få mig nöjd just nu!! Är dessutom nu mitt i veckan som jag behöver energin snarare än på söndag kväll :) 

Tack alla fina teamisar som hela tiden peppar och skickar energi!!! 
Ha en fin kväll! 


RSS 2.0