29 dagar av krigande to go!

Var så ofantligt trött imorse när jag vaknade, dels för att de blev en timme senare igår kväll än vanligt men också för att kroppen nog känner av dom 11 passen som hittills avverkats denna vecka. Vore konstigt annars.


Morgoncardion var längre än vanligt idag. 60 minuter kan vissa dagar rivas av utan konstigheter och vissa dagar är det så enormt långa och tunga minuter. Har en sån där ”dimmig” känsla i huvudet idag som är ganska vanligt förekommande på diet, har dock varit klarare i skallen hela veckan vilket varit skönt. Ändå vid ganska gott humör så det är ju bra i alla fall!

 

Ska på nått vis lyckas ta mig igenom även denna arbetsdag följt av ett benpass i eftermiddag och 45 minuters cardio efter det. Kan inte säga att det är speciellt kul att träna längre, man gör det liksom bara. Går dit, gör alla set och reps man ska men mer än så är det inte! Längtar tills man har lite mer energi i kroppen och kan gå till gymet med den där grymma känslan av att man gör nånting som man älskar, när man verkligen kan pressa på lite :)

 

Viktor är bortrest tills måndag så ska vara ensam hela helgen, kroppen ska få sova precis hur länge den vill både på lördag och söndag och på söndag ska den dessutom få vila HELA dagen från träning. Hallelulja. Och jag SKA hålla kosten exemplariskt i helgen, har en tendens att komma på andra tankar när jag är ensam. Lite ”det-som-ingen-ser-att-jag-äter-har-jag-inte-ätit-syndrom”, ganska opraktiskt med 4 veckor till tävling faktiskt. 

Lite nytt från svensktkosttillskott.se som jag fick hem här om dagen :) 

Eftersom jag troligtvis tappat bort mina wristwraps på gymet nångång senaste veckorna (tackar dieten för det...) så fick det bli ett par nya!   
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0