Söndag och 34 days out!

5 veckor kvar till den stora dagen (eller 4 veckor och 6 dagar 😬)! HELT fri från träning idag så försöker bara maxa min vila, nästa vecka kommer bli riktigt tuff! Även denna vecka väntar 16 pass och kan inte påstå att det var någon dans på rosor förra veckan, lär behöva återhämtningen som denna ljuva söndag ger mig :) 

Åkte till Stockholm igår och träffade min grymma coach!! Jag har varit orolig att formen inte är vad den borde och att jag inte kommer vara redo om fem veckor. Tvärtom blev Sara positivt överraskad och formen och jag är precis där jag ska! Har tappat bra över axlarna (där är jag typ klar) och överkropp, har lite kvar på magen (där är fettet mjukt och på god väg att släppa) och en del kvar på ben och rumpa. 
Körde en stunds posering tillsammans och det blev en del ändringar som behöver tränas in nu. Poseringen ska ju bara SITTA! Kan inte stå på scenen och justera och känna efter liksom :) 

Att få träffa Sara var verkligen en energikick, hon sprider sån härlig energi!  Hon är själv två veckor bort från tävling så hon förstår precis vart man befinner sig mentalt! Känns otroligt tryggt att ha en sådan coach :) 


Veckans foodprep är klar så nu är kyl och frys fullproppad med smarriga matlådor! Ska ägna några timmar idag åt att poseringsträna och flexibilitet, kan hända att det lyste igenom igår att jag fuskat en aning med det sistnämnda... 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0