Svajigt diethumör..

Alltså herre jisses vad min motivation svajar. Vissa dagar är jag helgame medan andra dagar (läs idag) så fattar jag inte varför jag drog igång den här tävlingssatsningen från början. Vad är det för fel med att träna hårt, äta goda saker, träna rimligt många pass i veckan och bara må bra? MÅSTE man liksom tävla i allt?! Verkar så hälsar tävlingsmänniskan. 

Idag sög det i alla fall. Tills lagom till sänggående och jag slog ett öga på formen, då kändes det genast mycket bättre! Har lovat Sara att skippa all granskning av mig själv den här veckan men en liten titt tyckte jag nog att jag var värd! Hallå, jag har ju schyssta ben?!
 

Vattnigheten som infann sig förra veckan har gett med sig verkar det som. Att man ser typ lika ut morgon och kväll känns som en bra grej! Har oftast mycket mindre konturer på mage i alla fall på kvällen. Känns som jag kanske hinner bli redo! Ska träffa coach Sara på lördag så då kommer nog slutgiltiga domen 😬 

Har ätit reefeedmeal idag, provade att köra det på en veckodag istället för helg den här veckan. Har en tendens att bli mer av en reefeedkväll snarare än bara ett mål mat om jag kör typ lördag. Funkar offseason men med bara fem veckor kvar känns det dumt att utmana ödet. Men idag gick det bra, mosade i mig ett bra lass mat och nyttjade energin omgående på ett pass baksida ben samt 45 min cardio :) 

Bild från gårdagens rygg+bicepspass! Har hemsk träningsvärk bakre axlar/övre rygg. Kan det vara alla tusentals kettlebellswings som Sara lagt in? Nån mer av Trifinitybrudarna som har swingarna i schemat och samma träningsvärk? 

Sovdax nu så man är pigg och glaaaa på morgoncardion 05.15 😊 
TGIFtomorrow!!!! Victoria
2015-02-20 @ 19:40:29
URL: http://sipulii.wordpress.com

ååh vad kul med KB swings! :D det vill jag oxå ha på mitt schema!

sabina
2015-02-21 @ 12:14:45
URL: http://sabinaass.blogspot.com

Jag och Emilia har också en hel del kettlebell swings! Gjorde dem imårse på pylon så återstår att se imorgon ifall de utmärker sig! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0