Tjena hjärnspökena!

I helgen var det rejäl påhälsning av hjärnspökena! Kroppen svarar inte på träningen som vi önskar utan samlar en massa vätska. Var så svullen i kroppen i fredags att jag inte fick på mig ringarna på fingrarna. Detta resulterade i lite en av dip i fredags kväll samt lördags vilket i sin tur ledde till vad man skulle kunna kalla något av ett avsteg från kostschemat. Detta i sin tur fick jag sedan sota för då min mage var stenhård och svullen hela söndagen, tänk typ gravidmage.

I söndags repade jag mig ändå, i ångesten av allt ätande tidigare dag kom jag ihåg att jag ju faktiskt har börjat den här resan av en anledning och jag har definitivt ingen lust att ge upp nu. Det är ju ändå bara 6 veckor till tävling (eller 5 veckor och 5 dagar om man ska vara petig).

 

Anyway, nytt träningsschema för den här veckan med taktiken att pressa kroppen ännu lite hårdare med förhoppning om  att det ska släppa. Har tänkt rätt många gånger ”men nu kan väl ändå inte träningsschemat bli nå värre?”. Men jo, det kan det alltid. Och så även denna gång. Tjena 16 pass i veckan och hejdå vad allt socialt umgänge och övriga lyxiga inslag i vardagen heter.

MEN, jag är laddad!! Vaknade 23.30 i natt och var redo för morgoncardio, Viktor tyckte dock jag skulle sova en stund till så det fick bli så :)

 

Till helgen ska jag träffa coachen och göra nån typ av bedömning av formen. Hinner jag inte till  Battle of Scandinavia så gör jag inte, då kommer det fler chanser. Är ju också anmäld till Tyngre Classic som går fem veckor senare. Det är kroppen som får bestämma när den är redo för tävling helt enkelt. Självklart är det dock hårdsatsning mot Battle och 28 mars!!

 

Idag ska jag till min bikinisömmerska på en första fitting av bikinin, sjukt spännande!


 Mamma
2015-02-16 @ 19:42:39

Jag är mycket imponerad av din målmedvetenhet. Kämpa på ♥

Svar: Tack mamsi! <3
Matilda Wistrand

Daniela
2015-02-16 @ 20:26:45
URL: http://autre.fi/bloggar/krooks/

äsch, I feel you när de halkar bakåt i dieten! men ja tycker du e i sjuuukt bra form redan (kanske innan ballongen då :D ) så de borde man ju absolut hinna fixa på 5 veckor!!

Svar: Haha innan gravidmagen ja 😂 Tack gullet 😘
Matilda Wistrand
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0