Fy satan vilken tung dietdag!!

Definitivt den tyngsta dagen hittills på dieten! NOLL energi idag. Morgonpasset gick okej, var väl i nån typ av koma kan jag gissa, förmiddagen på jobbet är en dimma utan att jag uträttade i princip nånting. Hade som tur var bestämt att jag skulle träna med Elin idag så eftermiddagspasset blev av i alla fall, absolut inte mitt bästa rygg-biceps-pass. Hade glömt packa kläder till eftermiddagspasset så dom fick Viktor komma förbi på jobbet med. Igår stog jag och surade på gymet för att min telefon inte hittade mina trådlösa hörlurar via bluetoothen, visade sig att det var wi-fin jag stod och slog av och på. Man märker liksom att det börjar bli dietmode... 

Jaja, nu ska jag ta ett bad och sen reefeeda med sushi! Hoppas på att jag kan sova tidigt idag så jag kommer ikapp lite :) 
Åtta pass är gjorda och bara två återstår innan jag får vila hela söndagen (ja, undantaget lite poseringsträning då) 😍 
Att underlätta en dietvardag

Idag kände jag att det fick vara sista gången jag kommer in i omklädningsrummet på gymet efter ett pass och inte har en aning om vilket skåp som är mitt! Händer lite då och då men mer frekvent under dieten tydligen.. Problemet löst! 👍 

Har också bestämt att jag ska jobba mindre dom dagar när jag känner att energin inte är den bästa. Har ett sånt lyxigt jobb att jag kan styra själv, går hellre in och jobbar några timmar en lördag för att underlätta och avlasta min vardag och ha lite extra energi till träningpassen :) 


Känslan efter dagens morgoncardio med svetten rinnande ner för benen!!  6 av 10 pass för veckan är gjorda och laddar för två bra jävlar imorgon, först morgoncardio och sen rygg, biceps och vader efter jobbet! 


Träningen rullar på och sömnen lyser med sin frånvaro!

Hello alla :) 
Även igår var sömn inget som kroppen verkade prioritera. Somnade runt 02:30 vilket typ är humor med tanke på hur tidigt jag somnar annars! 
Dagens morgoncardio fick hamna efter jobbet då jag bestämde mig för att sova ändå till 07:00 när jag väl hade somnat. Gick ändå fint att få ihop dagen då jag inte har nån styrketräning idag :) 

Har läst på lite och tydligen så är det inte helt ovanlig att man får svårigheter att sova på diet, speciellt utan kolhydrater. Nån typ av reaktion i kroppen där man producerar nått ämne man blir speedad av. Har pratat med Sara så får se hur vi ska lösa det och ska också bli intressant att se hur denna kvällen blir :) 

Alltså kolla in grymma Trifinitybrudarna!! Lånat bilder från teamcoachen Camilla :) 


Mitt kvällsmål är typ magiskt! Hela ägg som jag ofta gör äggröra på och till det lite kalkon 


RSS 2.0