Thailandsbilder och dietstart!

Okej, här kommer ett inlägg med en himla massa bilder från Thailand blandat med lite träningsupdate och annat smått och gott! :) 

Första veckan spenderade vi i Ao Nang innan vi på julafton åkte vidare till Koh Lanta. Mulet flera dagar och rätt mycket regnskurar men ändå toppenbra :)

Har kunnat träna hyfsat under tiden på hotellgymen, löptränat på beachen och såklart många promenader i vattenbrynet! Maten har också fungerat bra. Väldigt mycket kyckling och ris, men det gör dom ju bra så det var inga problem alls! Äggvita, mörkt bröd och frukt till frukost :)

Idag är den officiella dietstarten också!! Har smygstartat för några veckor sen men nu är det allvar. Fixat med matlådor idag och också kört ett rumppass precis. Riktigt skönt att komma hem från Thai och se att man har tappat i vikt  och inte ökat, även om jag nu har bra koll på vad och hur jag ska äta är man alltid lite orolig när man inte kan väga sin mat och hela tiden måste höfta. Speciellt när man måste höfta under hela två veckor utomlands.. 
Vi landade i Sverige igår kväll och han precis hem och snabbt byta om innan vi drog vidare på nyårsfirande. Pigga och glada efter att ha varit vakna i ett dygn! Ramlade in till dukat bord och supergod mat. Kanske bästa värdarna som langar fram en proteinsmoothie åt mig till efterrätt, kvarg, hallon och äggvita :)  Som sagt, foodprep och rumppass idag :) Nu lovar jag att updaten på bloggen blir bättre när jag är hemma i Sverige igen! Ska försöka att dela med mig så mycket som möjligt av dieten och träningen! 

Puss! 
Arre
2015-01-01 @ 19:33:21

Underbara bilder! Har saknat dina updates! ;) Jag kanske är lite trög men fattar inte varför du ska höfta maten i två månader? Eller läste jag meningen fel? NYÅRSKRAMAR!

Svar: Åh tack!
Nää var jag som skrev fel, syftade till att jag fick höfta maten i två veckor i Thai :)
Matilda Wistrand

sabina
2015-01-01 @ 22:25:39
URL: http://sabinaass.blogspot.com

Åhhh vilka härliga bilder!!! fy tusan så skönt det ser ut att ha varit! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0