Torsdag och ryggbygge

Dagen har bjudit på rätt dåligt med energi faktiskt, hungrig och trött. Konstigt hur dagarna kan känns så olika när man äter precis samma sak varje dag? Anyway, unnade mig en timmes kortade jobbdag och lyckades med ett bra pass idag iaf för rygg, biceps och vader. På nått märkligt sätt kommer energin så fort jag kommer in i gymet, i med lurarna och kötta på bara!
Börjar dessutom känna mig lite tightare i kroppen. Hade ett ganska stort tapp på vågen förra veckan, den här veckan verkar det stå still dock! 

Alltså, kan ha gjort värsta bästa köpet! Trädlösa hörlurar. Ofta lyssnar jag inte ens på musik när jag tränar för att jag tycker det är så omständigt och sladden fastnar liksom i allting. Men nu, HELT NY VÄRLD!! Rekommenderas absolut. 


Fick mina fransar påfyllda igår så nu klarar jag mig några veckor till! Så himla skönt att slippa sminka sig, speciellt när man tränar så mycket så slipper man pandastyle efter lökiga pass! 

Har fått en hel burk BCAA hemskickad idag från Svenskt Kosttillskott, ny smak som kommer ut i dagarna som jag har fått äran att provsmaka! Den här heter Juicy Apple, verkligen god!! Passar mig perfekt i smaken, ni hittar den på länken nedan inom kort (kan verkligen rekommendera den som smakar päron också!) 
http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/core_bcaa_powder


Imorgon blir med morgoncardio och jobba på rumpan med Elin efter jobbet följt av bio med Vickis och han systrar efter jobbet! 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0