14 dagar kvar :)

En dag som började ganska bra, dippade mitt på dagen med en gråtandes utmattad diettjej liggandes på golvet, men som verkar sluta ganska bra ändå :) 

Veckans sista morgoncardio gjordes med ganska bra energi och humör (allt är ju dock relativt). Efter frukost kröp jag ner i soffan och tittade på alpint några timmar, ungefär då kom tröttheten ifatt mig. Sådär trött så att bara byta kanal på tvn blev ett projekt, inte konstigt att det kan komma en liten tår i ögat då. Meeeeen med pepp och tröstande ord av älskling (och en pepsi max) så repade jag mig ändå. Drog iväg och provkörde en bil som vi tittat på, kan mycket väl bli ett köp ytterst snart! 👍Vidare upp till Gränby där jag köpte bikinilim och proteinpulver. Slog till och prövade Tyngres protein med smak av kladdkaka, hört mycket gott om den så håller tummarna för att den är smarrig! 😋Lite spaning på smycken inför tävlingen också! 💎 Storhandling och nu är foodprepen för kommande vecka i full gång!

Skickat formbilder till Sara, ungefär i samma takt som alla andra tightar till så sväller jag. Japp, vikten upp även denna vecka! Inte speciellt motiverande men försöker att inte få panik med två veckor kvar till tävling... 

Ha en fin kväll alla, här blir det soffan och mello 🎤🎶 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0