Diettankar 6 days out


Sitter i Helsingfors och väntar på anslutande flyg hem till Arlanda efter helgen i Vasa.
Känner mig energipåfylld (relativt alltså) efter att ha fått träffa teamtjejerna men också Sara och Camilla som har en fantastisk förmåga att ge perspektiv, lugna ens oroliga tankar men också peppa en och se till att självförtroendet är på topp! 

Massor med snack inför tävling, posering, sminkningstips, smyckesshopping och annat bra i helgen. Skönt att få spendera tid ihop med människor som faktiskt kan relatera till alla känslor och ickekänslor man har under en diet. Visst att Viktor kan se och förstå att jag är trött, sliten och utmattad men att prata med nån som går igenom samma sak är ändå annorlunda! 
Tack tjejer för den hjärtlighet som finns i gruppen och för att man genuint önskar alla framgång. Det är inte alltid självklart oss ladies emellan... Vi är alla i olika form och har gjort olika resor men alla peppar och stöttar varandra och skickar värmande lycka till och peppande kramar! 

Jag går nu in i sista veckan innan tävling och jag tänker fan vara stolt!! Min kropp har inte varit helt samarbetsvänlig sista tre veckorna och jag har inte tappat nånting alls på slutet, men jag har kämpat. Jag är inte i optimal form för tävling men jag är nära och jag tänker vara nöjd! Nöjd över att jag har gjort allt jag kan och nöjd över att jag har tagit mig hela vägen. Nöjd över formen jag visar upp på tävling och nöjd över mitt pannben som har tagit mig hit! Så jävla nöjd helt enkelt!! Den här veckan ska jag njuta av mina morgonpromenader, min styrketräning, att få hår, naglar och fransar fixade inför tävlingen, njuta av att blinga min bikini, att plocka bort alla kolhydrater ur schemat, att ta bort alla sötningsmedel, att äta torsk och sparris och att jag är så himla nära att uppnå det här målet som jag satsat mot så länge! 

Sippar på dietens första kaffe, smakar ändå inte så dumt?! Haha tror det är dieten som talar ;) snart boarding och hem och pussa på älskling!  

Bilder lånade av tjejerna i teamet :) 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0