Friday it is! 💃

Dagens mode Ă€r (hör och hĂ€pna) ganska gott! Kanske för att helgen Ă€r i antĂ„gande, kanske för att jag fick fylla pĂ„ med mat igĂ„r eller kanske för att det Ă€r helt omöjligt att förutspĂ„ vilket humör man kommer vara pĂ„ frĂ„n dag till dag. Njuter till fullo i alla fall! 

 

Veckans femte morgoncardio Ă€r gjort och endast en Ă„terstĂ„r i morgon. 13 av veckans 16 pass Ă€r gjorda och jag börjar se ljusningen och söndagens vila i horisonten!

 

Jag kommer dessutom att jobba 80 % dom tre veckorna som Àr kvar fram till tÀvlingen. Det kommer underlÀtta massor för mig som just nu inte har mÄnga minuters buffert varje dag.

 

I helgen ska jag verkligen fokusera pĂ„ min posering, dels för att vi  har Ă€ndrat pĂ„ en del grejer men ocksĂ„ för att jag har slarvat en del med det om jag ska vara Ă€rlig.  Tycker att det Ă€r sĂ„ fruktansvĂ€rt trĂ„kigt sĂ„ gör allt jag kan för att slippa undan.. Börjar dock inse att det inte Ă€r allt för mĂ„nga helger kvar att poseringstrĂ€na pĂ„. TvĂ„ helger kvar hemma innan jag den sista helgen innan tĂ€vlingen kommer att Ă„ka pĂ„ teamtrĂ€ff i Vasa. Ska bli SÅ kul!! 


Dagens morgonform, lite svullen efter gĂ„rdagens intag av spaghetti och köttfĂ€rssĂ„s dock 😂 


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0