MĂ„ndag och 19 dagar kvar! đŸ’Ș


Startade veckan med morgoncardio i vanlig ordning. Sen gröt och Àggvita, som utan tvekan Àr det bÀsta mÄlet pÄ hela dagen!


Dagsformen kÀnns en aning svullen, inte alls sÄdÀr tight i kroppen som jag brukar kÀnna mig pÄ morgonen. Högst oklart hur mycket som sitter i huvudet. Ben, vader och cardio vÀntar efter jobbet idag. Energin Àr ÀndÄ ok idag, söndagens vila gör att jag Àr relativt pigg pÄ mÄndagar och ibland ocksÄ tisdagar om jag har tur! MÀrker dock att ju lÀngre dieten gÄr desto tidigare i veckan Àr energin slut.

 

Nu Àr det tvÄ veckor kvar av krigande innan jag gÄr in i sista veckan innan tÀvling som blir lite speciellt med fyllning och tömning, naglar, fransar, frisör, fotografering, bikiniblingande och alla andra förberedelser.

Faktiskt sĂ„ Ă€r jag inte sĂ„ nervös, visst att man frĂ„n dag till dag oroar sig om formen kommer att sitta men för sjĂ€lva scenframtrĂ€dandet kĂ€nner jag mig lugn. Kan inte riktigt reda ut varför, poseringen skulle jag verkligen behövt lĂ€gga mer tid pĂ„, har nog bara inte energi till att oroa mig över det tror jag 😂

 

Viktor Ă€r dyngförkyld hemma, hĂ„ller mig lĂ„ngt ifrĂ„n honom. Vore högst olĂ€gligt att dra pĂ„ sig sjukdom nu..  
Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0