Ny energi och åter på banan :)

Tack alla fina människor för all pepp och stöttning igår!! Tack och lov är energin bättre idag och det finns åter hopp :)


Gårdagens eftermiddagsträning och kvällscardio byttes mot en långpromenad på 2 timmar vilket var superskönt. Att bara få komma ner lite i varv och släppa på lite av träningshetsen, få lite distans till tävlingen och bara slippa tänka verkade vara vad jag behövde. Tog ett bad när jag kom hem, skippade tvn och läste en stund innan jag somnade och sov som en gud hela natten! Under dieten vaknar jag ofta under nätterna, händer lite då och då att jag mitt i natten är på väg upp på morgoncardio fast jag bara har sovit ett par timmarn (haha och med tanke på att jag går och lägger mig 20.30 kan klockan varar typ 23.00 när jag är cardioredo. Händer att Viktor inte ens gått och lagt sig.. ;) ). Nån form av inre stress skulle jag gissa :)

Men idag är alltså formen bättre, pressade på lite extra på morgonträningen eftersom att den igår inte riktigt höll måttet.

 

Glider in på jobbet 08.30-09.00om dagarna nu, SUPERSKÖNT! Annars är jag alltid där vid 07.00 men nu när jag har lyxat till det och bara jobbar 80%  så sover jag en timme längre och tar det lite lugnade på mornarna :)

 

Solen strålar i Uppsala idag vilket såklart gör livet lite bättre också!

 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0