Gooood morning!

Frukosten ligger i magen, gröt och äggröra på ett ägg och några äggvitor. Finns inget bättre än när man äntligen får gå upp och äta frukost!
 
Söndagar är min vilodag i det nuvarande träningsschemat. Jag får nytt kost-och träningsschema var 4:e eller var 6:e vecka med nya övningar till gymmet och med variation i maten :) Söndagar är också den dag i veckan som jag skickar en update till min coach Sara. Jag skickar bilder och min nuvarande vikt och så diskuterar vi runt hur veckan har gått med både mat och träning och hur jag mår. Vägde in på stadiga 55.0 kg i morse vilket är toppnotering (någonsin!).
 
Det är väldigt blandade känslor när man går upp i vikt vecka efter vecka, dels så är man superglad för tanken är att under den här perioden ska jag lägga på mig lite. Å andra sidan så har man något inpräntat i huvudet att det är en dålig sak att gå upp i vikt. Mycket hjärnspöken som kommer smygandes. Men jag har min coach som jag litar på till 100% så det är bara att köra på :) 
 
Idag blir det foodprep så att kommande veckas mat är klar, förhoppningsvis lite poseringsträning (kan man aldrig få för mycket av har jag hört) och sen bara vila och mys med Viktor! 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0