Myslördag och känslosvall :)

Hello! 
Lite dålig update från min sida, i know. Har inte fullt lika mycket att dela av mig nu när diet och täving är över. Faktiskt så har jag vilat från gymet hela veckan, suget har inte funntis där och jag har låtit kroppen vila. Lyxat till det och inte känt press över att alla pass måste bli gjorda varje vecka utan bara vilat och promenerat!
Idag blev det i alla fall ett överkroppspass, lite rygg, axlar, biceps och triceps. Och när jag väl är på gymet så älskar jag ju att träna, men precis som alla andra kan jag ibland ha svårt att ta mig dit. Bokade in ett spinningpass imorgon bitti och satsar på att köra ben och rumpa efter det :) Sen blir det hem till svärföräldrarna och käka!
 
Idag har vi bara myst här hemma och varit på stan en stund! Är fortfarande förvånad över hur mycket känslor som forsar genom kroppen. Eller snarre att jag inte märkte att jag tappade dom under dieten. Antar att det hände lite smått vecka för vecka under dom där 13 veckorna och sen när sen fick tillbaka alla känslor efter dieten gick det upp för mig hur dimmig jag faktiskt har varit! Får höra flera gånger varje vecka på jobbet att kollegor tycker det är skönt att den gamla Matilda är tillbaka med skratt, energi och positivitet! Jag känner mig så enormt glad, lycklig och tillfreds just nu. För att inte tala om kärleksfull!! 
 
Sex av mina teammates från Team Trifinity gör sin debut i helgen i Finland, så grymma tjejer! Sitter hemma och är nervös :) Bara idag har dom lyckats knipa både en 1:a och en 2:a plats på scenen vilket ju är helt sjukt bra. 
Men som sagt, bara att ta sig till scenen är en seger. Alla som har gått igenom en sådan här grej förstår vad jag menar. Jag som när en tävlingsmänniska av rang var supenöjd innan jag ens hade tävlat. Väldigt olikt mig. Men efter den resan man gör med all träning och diet så är man så förbannat stolt över sig själv bara över att man tagit sig till målet! 
 
 
Idag blev det hemgjord pizza till middag med älskling! 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0