En av dom där dagarna när det VERKLIGEN inte är en dans på rosor.


Redan igår märkte jag att jag var riktigt låg på energi och hade mycket vätska i kroppen (haft sedan i fredags). Benpasset på gymet var okej men absolut inte mer än så, efterföljande cardio inget jag är stolt över. Kom hem, åt dom två målen mat jag hade kvar för dagen och låg nerbäddad i sängen 19.48. På uselt humör. Sov en  timme länge imorse och hoppades på att all den här sömnen skulle ge lite extra energi, men icke. Alltså dagens morgoncardio var hemsk, grät mig igenom den. På fullaste allvar. Så extremt låg på energi.

Just nu svarar inte alls kroppen på  träningen som den ska utan motarbetar bara sig själv. +1.5 kg sedan förra veckan är ju inte direkt toppen när man är två och en halv vecka från tävling. Det i kombination med så låg energi gör liksom att det tippar över. Så länge kroppen hänger med och tightar till från dag till dag så får man sådan motivation av det att man orkar fortsätta men när det inte går åt rätt håll så kommer det så sjukt mycket tankar, funderingar, stress och oro. 

 

Tack och lov har jag en coach med lite perspektiv som talar mig till rätta och lugnar mig (något i alla fall). Vätskan släpper troligvis lika snabbt som den kom och under allt det där så är formen bättre idag än vad den var förra veckan. Syns bara inte riktigt. Jag har ändå ätit och tränat som jag ska. Jag imorse... 
 

Arre
2015-03-10 @ 15:17:41

Stackare! Det du gör är inte lätt! Men om 2-3 veckor (och resten av ditt liv!) kommer du se tillbaka på den här tiden och tänka att det varit bland det häftigaste och mest omvälvande du någonsin gjort. You have accomplished greatness! Fortsätt kämpa!

Svar: Tack Fofarre <3 :)
Matilda Wistrand

Daniela
2015-03-10 @ 18:19:31
URL: http://autre.fi/bloggar/krooks/

usch usch! kämparkramar från Umeå <3<3<3

Svar: Tack!! Behövs idag :) <3
Matilda Wistrand

Christina
2015-03-10 @ 19:58:41

KÄMPARKRAMAR från Vasa också! <3 Skall bli så roligt att träffa er alla tjejer igen! <3 DU är så duktig och jag vet att du kommer att ståla på scen fortsätt att kämpa det sista ännu. <3 You can do it!

Svar: Tack snälla du! <3 Hoppas att imorgon blir en bättre dag!
Ska bli superkul att träffa er alla, speciellt eftersom jag missade förra gången :)
Matilda Wistrand

sabina
2015-03-10 @ 20:32:06

åh nej, låter verkligen inte kul :( och kämpigt! Men ge inte upp, kroppen kommer ge med sig och du är redan i en strålande form! Du är duktig och kommer fixa detta! Jag tror hårt på dig!! Kämpa kämpa! STYRKEKRAMAR och hoppas din energi kommer tillbaka som en blixt från klar himmel!! <3

Svar: Tack snälla för all pepp! Tur jag har er alla i Trifinity <3 imorgon blir nog en bättre dag!
Matilda Wistrand

Evelina
2015-03-11 @ 08:01:36

Att man gråtandes tar sig igenom ett pass, tyder ÄNNU mer på vilket jävlaranamma och pannben du har. Inte många som fixar det, jag hade gett upp för längesedan!
Formen är grym, det får du absolut inte tvivla en sekund på! HÅLL UT NUUUUU!

Svar: Haha ja det ligger väl nått i det! :) TACK 😘😘
Matilda Wistrand
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0