God morgon!


Välkomnar ännu en dag med relativt god energi. Dock sovit väldigt dåligt. Fick en sänkning av kolhydrater i schemat och får direkt svårt att somna in på kvällarna. Somnade typ 00.30 inatt istället för 21.00 som vanligt. Gick dessutom upp extra tidigt och körde min morgoncardio vid 05 för att jag hade en tidigt möte på jobbet. Vad händer?! JO, inställt möte såklart!! Misstänker att dagens energi kommer att sina när kroppen fattar att den sovit en aning för lite. Flyttar om i kosten så att jag får alla mål mat med kolhydrater så sent som möjligt och hoppas på att det blir bättre idag.

 

Provar pulsstyrd cardioträning nu för att ligga på optimal fettförbränning. Jag tänkte mig att det skulle bli lite mysigt att ligga runt 140 i puls, typ att jag skulle kunna promenera. ICKE! Hann liksom jogga 11 km på dom där 60 minutrarna igår. På´t idag igen bara!

 

Idag ska jag också  åka och prova tävlingsbikinin, ska bli såå kul! :) Ja, och såklart träna axlar, bröst och triceps också!


ATT jag ska äta Vickis hemgjorda pasta när dieten är slut!! 😍😍 

 

Daniela
2015-03-17 @ 20:54:59
URL: http://autre.fi/bloggar/krooks/

du e så duktig!! ja har också massor av mat som min karl ska få laga åt mig efter tävlingen som ja ha planerat hahah. Wii :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0