Måååååååndag! :)

Hej vänner! Måndag igen, känns helt okej! Bra vecka framför med massa roliga saker inbokade, hade också en grym träningsvecka förra vecka så känner mig riktigt motiverad! PB i knäböj på 75 kg (svinöjd!! typ precis lärt mig göra korrekta knäböj), och också en känning på 55 kg i bänk vilket är en tangering av personbästa! Pepp nu alltså! 
Viktor glider in på gymet och sätter tre personbästa (i böj, mark och bröst) på tre dagar i följd. Vi har flyt nu skulle man kunna säga :) 
 
I helgen var vi och tittade på Tyngre Classic och en massa grymma atleter. Jag känner att tävlingstankarna kommer längre och längre ifrån mig och den här tävlingen bekräftade det jag har misstänkt. Kände egentigen inget speciellt när jag satt i publiken och kan inte heller säga att jag kände mig extra motiverad när jag lämnade tävlingen. Samtidigt känns det otroligt tråkigt att behöva lämna teamet!! MEN, om jag inte är motiverad til 100% så är det bättre att någon annan får möjligheten att bli coachad och lyft av Trifinity. Vi får se, jag har inte bestämt mig än. Pendlar liksom lite från dag till dag :P 
 
Ha en fin vecka! 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0